14. září 2020

Doprava

Všechny ceny jsou včetně DPH a váhy jsou netto, tzn. váha objednaného tovaru, bez obalů.

Možnosti dopravy po ČR:
(váha obsahu každého jednoho balíku, vyberte co vám vyhovuje)
do 4 kg za 90 Kč Zásilkovna na výdejní místa 
do 13,5 kg za 110 Kč DPD na výdejní místo 
* do 28 kg za 148 Kč DPD na vaši adresu 

Při objednávce (bez dopravy) nad 4.000 Kč se s vámi o dopravné šábnem na půl. Žádáte-li o rozdělení téže komodity do vícero obalů, pak s těmito výhodami bohužel počítat nemůžete.
---------------------------------------------------------------------------
Možnosti dopravy na SK:
(váha obsahu každého jednoho balíku, vyberte co vám vyhovuje)
do 4,5 kg za 165 Kč Zásilkovna na výdejní místa 
do 8 kg za 220 Kč Zásilkovna na výdejní místa 
do 28 kg za 360 Kč DPD na vaši adresu
---------------------------------------------------------------------------
Pokud nám pošlete počtou své plátěné a papírové obaly adekvátních rozměrů (vzhledem k zakázce), odečteme vám 20 Kč z objednaného zboží

Platba je v našem obchodě možná převodem na účet i v € nebo dobírkou , ale pouze za hotové v ČR s příplatkem 40 Kč.
---------------------------------------------------------------------------
OpObchodní podmínky si můžete proštudýrovat  zde. Dočtete se tam mimo jiné, i jak se zachovat v kritických situacích, které se samozřejmě nestávají často. Např.: dopravní kurýr vám dovezl balík, který na první pohled jeví známky dosti nešetrného zacházení, pak máte právo jej nepřevzít, nebo se s řidičem domluvit na jiné variantě - pravděpodobně bude chvíli koukat jak řidič na vrata, pak vytáhne papír, na který bude chvíli něco malovat, pak vás požádá o signaci jeho obrázku (!?) a zase pojede dělat Vánoce dalším hodným dětem. Pokud by se cokoli podobného událo, napište nám to, či zavolejte co nejdříve, pomůžeme vám rádi nastalou situaci vyřešit. Věřte, že takováto politováníhodná událost se stává maximálně jednou za 7 let. Takže v takovém případku jste vlastně dítě štěstěny!

2 komentáře:

  1. Hezký večer přeji, máte úžasný sortiment. Já teď bohužel pobývám na Slovensku, ale rád bych si od Vás objednal. Jen tedy za prvé nevím, jak to teď bude s doručováním, když vycestování není momentálně možné a za druhé jakou zvolit přepravní společnost. Což tedy záleží hlavně na Vás. Ale v minulosti jsem si nechával zasílat jiné zboží a bylo to přes tohoto doručovatele. Předem moc děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat